Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit 3D Lenticular Affiche voor verkoop
Van goede kwaliteit 3D Lenticular Affiche voor verkoop
dit beeld keek werkelijk aardig!!! maar toch werd ik totaal verrast op enkel hoe Ontzagwekkend het echt!! keek! ik adviseer dit product aan iedereen!! Ik hield van dit!!!

—— Vicky

Dit is de BESTE 3D Kunst die ik ooit heb gezien!

—— Michael Pucino

Houd van dit 3D beeld. Zeer levensecht en betaalbaar

—— Coby

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Bao Qian Business Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Guangzhou Bao Qian Business Co., Ltd. Guangzhou Bao Qian Business Co., Ltd. Guangzhou Bao Qian Business Co., Ltd. Guangzhou Bao Qian Business Co., Ltd. Guangzhou Bao Qian Business Co., Ltd. Guangzhou Bao Qian Business Co., Ltd. Guangzhou Bao Qian Business Co., Ltd. Guangzhou Bao Qian Business Co., Ltd.
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BQ3D
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 1500000-3000000
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 70% - 80%

Vroeg stadium

Na vele jaren van onderzoek en ontwikkeling, in Mei 2005, richtte M. Kunsheng Chen Shantou Plastic Products Ltd. op, die zich in het 3D lenticular materiële onderzoeken en productie specialiseerde. Door zich op de lenticular druktechnologieën te concentreren, werd het bedrijf spoedig de pionier van de industrie.

 

Snelgroeiende periode

Na 5 jaar van verrichting en het onderzoeken, had het bedrijf een opmerkelijk marktaandeel met zijn binnenlandse en overzee zaken bereikt. Om zijn concurrentievoordeel, subco. van bedrijfguangzhou te versterken BaoQian, werd Ltd opgericht in 2011, betekenend zijn belangrijke positie op het gebied van 3D lenticular producten die vervaardiging drukken.

 

Het omzetten van periode

In jaar 2015 alleen, was er 4 hoofdtoename, en in het volgende jaar, maakte ons bedrijf de strategische beslissing om zich in kantoorbehoeftenzaken uit te breiden. De investering voor de het in werking stellen fase heeft 120 miljoen RMB bereikt, die de belangrijke transformatie van het bedrijf merkt aan het worden een uitvoerigere organisatie met sterk R&D-vermogen, stevige productiebasis evenals verhoogde vertegenwoordigers.

 

Nieuwe leeftijd

 

Sinds onderneming, volgden wij het principe van duurzame ontwikkeling en alle verrichtingen voldeden aan sociale ethiek. Onze nieuwe grotere productieplaats die een gebied van meer dan 30 behandelen, 000 vierkante meters gaat in verrichting in Juni 2017.

Contactgegevens
Guangzhou Bao Qian Business Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Sunny

Tel.: +86 13926057290

Fax: 86-20-86198191

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)